Buitenkans!

Voorjaarsaanbod Aanpak van Stress van € 900,– voor € 500,– in de periode 15 februari tot 1 april 2024

  • 7 persoonlijke gesprekken: intake en 6 coachsessies van 1 uur
  • Gratis online leer/oefenprogramma “ Aanpak van Stress” t.w.v. € 210
  • De toegevoegde waarde van jezelf ontdekken via oefeningen in de natuur

Last van stress?
Piekeren, tobben, in je hoofd zitten, vastlopen; het zijn allemaal kenmerken van een leven waarin we het gevoel hebben dat we geleefd worden. Ons hoofd draait overuren om alles bij te kunnen houden, we vergeten voldoende rust te nemen. Dit alles kan er voor zorgen dat we stress en onrust, vermoeidheid, onzekerheid en mogelijk ook lichamelijke klachten ervaren.

Leer weer gezond omgaan met stress
Dit doe je door je gedachten en gevoelens in stressvolle situaties te herkennen, erkennen en te onderzoeken. Jouw gedachten en gevoelens geven je informatie over jou, wat je raakt, wat je gelooft over jezelf en wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld de gedachte dat je niet mag falen maakt je duidelijk dat je ergens in je leven bent gaan geloven dat je moet voorkomen dat je faalt. Misschien heb je ooit een negatieve ervaring gehad met falen of ben je met deze overtuiging opgegroeid en heb je deze meegekregen van je ouders of anderen.

Van geleefd worden naar leven
Door meer inzicht in te krijgen in wat te veel stress bij jou veroorzaakt kun je leren om stap voor stap anders om te gaan met stress. Keuzes te gaan maken die beter passen bij jouw behoeften en wensen. Dit versterkt het gevoel dat je zelf weer de touwtjes in handen hebt omdat je weet om te gaan met stressvolle situaties. Hierdoor zul je meer ontspanning, meer zelfvertrouwen en plezier gaan ervaren.

De natuur als ontspanningsbron
Wat heel helpend is bij stressvermindering is buiten zijn en jouw verbondenheid met de natuur ervaren.  De natuur zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller ontspant, de frisse lucht, het wandelen, je zintuigen worden geprikkeld waardoor je hoofd rustiger wordt. Je  komt meer in je lijf en hierdoor maak je makkelijk contact met de kern van het probleem of vraagstuk. De beelden in de natuur werken als spiegel om sneller te verwoorden wat er binnen in jou gebeurt.

Hoe kun je dit bereiken?
Ik begeleid je in een traject van totaal 7 gesprekken. De gesprekken vinden buiten plaats wandelend in de natuur.

Mijn begeleiding combineer ik met de online leeromgeving “aanpak van stress”. Je leert aan de hand van observatie oefeningen op een praktische manier je gedachten en gevoelens in kaart te brengen. In de kern draait het om de balans tussen denken, voelen, doen en zijn  tussen hoofd en lijf.

De online leeromgeving is onderdeel van de methode Uit je hoofd in je lijf. Deze methode is erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out coaches.

Mijn begeleiding is persoonlijk, vanuit het hart, samen ontdekkend, uitnodigend, bekrachtigend, confronterend waar nodig en met humor. Licht en diepgaand.

Tijdelijk aanbod
Dit aanbod is geldig van 15 februari tot 1 april 2024. Maximaal 4 mensen kunnen hiervan gebruik maken. Dit bedrag is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor Zzp’ers en werkgevers.

Wil je meer weten?
Voel je welkom en vul het contactformulier in of bel me op 06-46428289 om vrijblijvend kennis met elkaar te maken en te bespreken of dit een passend traject is.

De westerse cultuur is extreem ontlichaamd
Natuur als medicijn
Snelcontact